Banka Hesap Numaralarımız

+90 532 266 18 20

info@bayrakreklam.com

ÇALIŞMA SAATLERİ   09:00 - 18:00

BLOG
Anasayfa Blog ARAÇ GİYDİRME

ARAÇ GİYDİRME

26 Ocak 2019

Araç giydirme günümüzün en iyi reklam seçeneklerinden bir tanesidir.

Bayrak Reklam Araç Giydirme

Araç giydirme günümüzün en iyi reklam seçeneklerinden bir tanesidir. Firmalar ticari amaçlı kullanmış oldukları otomobil, kamyon, tır gibi araçlara kaplama işlemi yaptırmaktadırlar. Çünkü firmaların araçları sürekli trafikte olduğundan maliyetsiz bir reklam için idealdir.

Bir firmanın 5-10 adet aracının sürekli trafikte olduğunu düşünürsek firmaya hem iyi bir imaj katacaktır, hem de bir çok kişi için tanıtım olacaktır. Araçlara yapılan kaplamalar için tek seferlik fiyat tarifesi uygulanmaktadır. Yapılan kaplamalar ise yaklaşık 3-4 yıl gibi uzun sürelerde kullanılabilirler. Bu da kaplamanın tercih edilme nedenlerinden bir tanesidir.

Uzun süre kullanılan kaplamalarda zaman içerisinde güneş ışığına maruz kaldığından dolayı renklerde solma görülebilir. Böyle bir durum söz konusu olduğunda ise kaplamalar sökülerek yenileme işleminin yapılması gerekmektedir.

Araç giydirme nasıl yapılır?

Araç giydirme son derece kaliteli (fotoğraf kalitesinde) baskılar ile yapılmaktadır. En son teknoloji kullanılarak yapılan kaplamalarda herhangi bir renk bozukluğu, simetri hatası gibi olumsuz durumlar söz konusu değildir.

Yüksek çözünürlüğe sahip ekipmanlarımız kullanılmaktadır. Firmaların istekleri doğrultusunda uzman çalışanlarımız tarafından hazırlanacak olan baskılar büyük bir titizlik içerisinde aracın üst, sağ ve sol yanlarına uygulanabilir.

İstek doğrultusunda aracın ön ve arka kısmı için de çalışmalar yapılmaktadır. Giydirilen araç uzman arkadaşlarımız tarafından tekrar kontrol edilerek herhangi bir hata olmadan teslim işlemi yapılmaktadır.

Araç kaplama maliyetli mi?

Firmaların uzun süreli kullanabilecekleri bir reklam türü olan araç giydirmenin maliyeti az olmakla beraber reklam açısından en iyi seçenektir. Firma araçlarının aktif kullanılması anlık reklam için en ideal türlerden bir tanesidir.

Personelin kullandığı araçlar hafta içi ve hafta sonu olmak üzere neredeyse sürekli trafiktedir. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin gibi yoğun nüfuslu büyük şehirlerimizde araç giydirme firmalara iyi geri dönüşler sağlamaktadır.Belirlemiş olduğunuz tasarımlar ile aracınızı kaplatmak için telefon numaralarından bizlere ulaşabilirsiniz.

Her türlü araca giydirme işlemi yapmaktayız. Aracınızı bize teslim ettikten kısa bir süre sonra işlemler tamamlanır.
 



Bu yazı 1634 kere okundu.

DİĞER YAZILAR

KURUMSAL KİMLİK

26 Ocak 2019

PLEXİ KUTU HARF

26 Ocak 2019

Bizi Arayın +90 532 266 18 20

Bizi Arayın +90 532 266 18 20

Hacısiyam Mah. Yolvermez Sok. No:12 GİRESUN
+90 532 266 18 20
+90 454 216 32 01
info@bayrakreklam.com

E-KATALOG

Ürünlerimiz ve diğer bilgilendirmelerimiz için E-Kataloğu inceleyiniz

Copyright © 2019

Bayrakreklam.Com Web sitesinde yer alan herhangi bir içerik yazılı izin olmadan kopyalanamaz, değiştirilemez ve diğer basılı ve dijital alanlarda (web sitesi, blog, dergi, kitap vb.) kullanılamaz

E-BÜLTEN ABONELİĞİ